7e editie Horecabeurs Bredene klokt af op 7.500 bezoekers

 

De 7e editie van de Horecabeurs Bredene werd een schot in de roos. Maar liefst 140 ondernemingen stelden er hun producten en innovaties voor het nieuwe seizoen voor. Voor heel wat handelaars was een bezoek aan de  beurs essentieel.
Waar de beurs vroeger bijna uitsluitend vakmensen uit de kustregio trok werd dit jaar vastgesteld dat deze beurs het lokale echt overstijgt. Bezoekers uit Mol, Mechelen, Leuven, Brussel: allen vonden ze de voorbije dagen de weg naar Bredene.
Ook de randactiviteiten vielen in de smaak, de infosessies en opleidingen van o.a. Horeca Vlaanderen en Unizo konden op heel wat belangstelling rekenen en lokten volle zalen. Hot topic tijdens deze beurs was de invoer van de geregistreerde kassa’s, waar staatssecretaris Bart Tommelein reeds uitvoerig op in ging tijdens zijn openingsspeech.
 
Na afloop van de beurs toonden de standhouders zich dan ook uitermate tevreden, diverse contracten werden afgesloten en talloze contacten werden gelegd. Zo goed als alle standhouders engageerden zich nu al om volgend jaar terug van de partij te zijn.
Volgend jaar wordt de beurs georganiseerd van 15 tot 18 februari 2016.